torsdag, januar 11, 2007

Intern Prøve

jeg starter her med at fremvise mit første projekt. Oprettelse af en personlig blog. Blogger er alletiders mulighed for at dele livet og hverdagen med dem som ike bor lige rundt om hjørnet.
I det pædagogiske arbejde, kunne blogger bruges både som en "pædagog til forældre kontakt", og den kunne bruges af børn til børn. Blogger giver børnene mulighed for at vise deres produkter frem, og lave et forum, hvor de 100% bestemmer indholdet. De bestemmer også en stor del af indholdet på børne chatsider og andre forums for børn. problemet er bare at de oftest er lavet af voksne til børn. Og voksne er ikke altid lige helt med på noderne når det gælder børnekultur. jamen hvem kender børn bedre end børn selv.
Nok ville børnene ikke kunne oprette og lave en blog helt på egen hånd, men det er der jeg som pædagog er vigtig. Jeg kan formi´dle den viden jeg har videre til børnene og fortælle dem om god internet "opførsel". Hvad bør du ikke fortælle og hvorfor.
Det jeg personligt har syntes, var rigtig sjovt og lærerigt at arbejde med, var PSP. Det var frustrende, men læring sker jo også først når vi bliver frustrerede( Vygotski).
Se uddrag af mine værker her.

2 kommentarer:

Marcelo Zuppani sagde ...

Hi Lotte!

Just to say that I always pass by here!

kisses!

marcelo zuppani sagde ...

Lotte.

Did you get my email?

kiss